DIGITAL INREDARE OCH INREDNING ONLINE

Letar du efter en digital inredare eller är du i behov av inredning online? Med våra onlinetjänster får du det bästa av båda världar. Du kan ta hand om den praktiska delen själv, samtidigt som du får professionell hjälp på vägen. All kommunikation sker via mail, om vi inte kommit överens om annat. Du får tydliga förslag och kan sedan komma igång med att förändra ditt hem enligt din vision!

BAS

Som din digitala inredare och ditt förstahandsval för inredning online, behöver vi bara några bilder av det rum du vill förändra. Skicka dem tillsammans med dina förändringsönskemål, så återkommer vi med skräddarsydda inredningstips. Studio W. Interiör återkommer till dig i skrift med tips och råd för att förändra ditt rum.

 

Pris: 1 990 kronor.

Tom vardagsrum

Skicka bild och planlösning över rummet du vill ha tips om! Detta är vad en kund skickade tillsammans med planlösning, och resultatet blev bilderna nedan, kunden hade valt alternativ medium. Önskar du alternativet bas, så skicka en bild på ditt möblerade rum och du får tips i listformat om vad du skulle kunna förändra.

MEDIUM

För dig som söker en mer omfattande inredning online, erbjuder vårt medium-paket allt du behöver. Skicka bilder samt mått på rummet (planlösning) tillsammans med vad det är som gör att du önskar en förändring. Studio W. Interiör återkommer till dig med skriftliga tips och råd, en moodboard, en planritning och en schematisk moodboard.

 

Pris: 2 990 kronor, för ett rum, fler rum pris enligt överenskommelse.

STOR

Om du söker det ultimata inom digital inredning, är detta paketet för dig. Skicka bilder samt mått på rummet (planlösning) och vi kommer tillbaka med en helhetslösning som inkluderar en moodboard, en 2D planritning, belysningsplan och mycket mer. Önskar du även inköpslista så ingår detta i priset, du behöver då skicka en budget för rummet. Efter överenskommelse kan Studio W. Interiör även hantera inköp för dig, som levereras till din leveransadress och där du du själv sedan ställer ordning. Detta debiteras som tilläggstjänst.

 

PRIS: 4 900 kronor för ett rum, fler rum pris enligt överenskommelse.

HOMESTYLING PÅ DISTANS

För de som är ute efter inredning online men inte har tid att göra det själva, erbjuder vi också homestyling på distans. Skicka bilder på det rum du önskar styla, och våra digitala inredare skapar en lista med förändringsförslag för dig.

 

PRIS: 1 500 kronor / rum, fler rum enligt ök.

Kontakt

Vill du prata inredning eller vill du höra mer om de tjänster Studio W. Interiör erbjuder – så är du välkommen att höra av dig! Antingen genom att använda formuläret, du ser här vid sidan eller genom att ringa eller att skicka e-post.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Telefon: 0761- 288 210
Scroll to Top