Personlig Inredning för Privata Hem i Kungsbacka & Göteborg

Din Lokala Inredare i Kungsbacka och Göteborg

Som din lokala inredare i Kungsbacka och Göteborg, erbjuder vi en rad tjänster för att förvandla ditt hem till en trivsam och funktionell plats. Varje inredningsuppdrag läggs upp utifrån dina önskemål och behov.

Inredning av ditt hem

Som din erfarna inredare i Kungsbacka och Göteborg, riktar vi oss till dig som vill ha mer utförlig hjälp och förslag på hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang med nya möbler och inredningsdetaljer eller vill skapa ett helt nytt hem med nya möbler. Jag skräddarsyr tjänsten efter dina behov. Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst och för dig kostnadsfritt uppstartsmöte då vi går igenom vad du behöver hjälp med, jag kommer då hem till er och vi pratar igenom er vision och era önskemål. Jag tar bilder på hemmet, gör eventuell uppmätning och vi pratar din budget för uppdraget. Jag behöver också få din planlösning över bostaden. Utifrån detta samtal återkommer jag med en offert till dig på min arbetskostnad för att ta fram ett inredningsförslag utifrån ditt behov. I ett inredningsuppdrag ingår.

Avstämningsmöte sker hemma hos dig eller på distans, beroende på dina önskemål. Vi går då igenom flera olika förslag på det ni vill ha hjälp med. Vi går igenom det moodboard som skapats och ett första utkast på möbler och möblering. Det här mötet syftar till att stämma av så att jag har förstått dig rätt och för att du som kund ska kunna vara en del av processen och komma med åsikter. Avstämningsmötet tar ca 1–2 timmar beroende på projektets omfattning. Efter avstämningsmötet fortsätter jag med arbetet och skapar ett mer konkret förslag med planskisser, förslag på specifika möbler och detaljer. Efter godkännande från dig, så presenteras inredningsförslaget i sin helhet.

 

PRIS: enligt offert.

Exempel på interiorstyling av Studio W. Interiör, din pålitliga digitala inredare i kungsbacka

Inredningsuppdrag inklusive inköp

Vill du sedan även ha hjälp med inköp av dina nya möbler, så erbjuds även den tjänsten. Studio W. Interiör har kontakt/samarbete samt är återförsäljare för  flera olika leverantörer av hem och inredning.

 

PRIS: enligt offert.

 

 

Inredningsuppdrag inklusive inköp och iordningställande – flytta in i ett trivsamt hem!

Studio W. Interiör kan också erbjuda transport, montering, bortforsling av emballage samt färdigställande/inredning på plats. När vi är klara med ditt hem, kan du som kund njuta av ett färdigt och trivsamt hem!

 

PRIS: Inredningsuppdrag inklusive inköp enligt offert, iordningsställande sker enligt offererad timtaxa. Samarbete med annan partner för montering, och vissa av delarna är berättigade till RUT (se Skatteverket)

Kontakt

Vill du prata inredning eller vill du höra mer om de tjänster Studio W. Interiör erbjuder – så är du välkommen att höra av dig! Antingen genom att använda formuläret, du ser här vid sidan eller genom att ringa eller att skicka e-post.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Telefon: 0761- 288 210
Scroll to Top