Professionell Homestyling i Kungsbacka och Varberg

Din Lokala Homestylist i Kungsbacka och Varberg

Som din pålitliga homestylist i Kungsbacka och Varberg, erbjuder Studio W. Interiör homestyling både för dig som ska sälja din bostad eller dig som vill få stöd i att göra en förändring hemma. Homestyling ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din bostadsförsäljning.  Många köper sin bostad till stor del på känsla, och Studio W. Interiör hjälper dig att skapa den rätta känslan för att spekulanter ska känna att din bostad är precis vad de letar efter.  Kostnaden för homestyling är avdragsgill vid försäljning (var vänlig se Skatteverket för villkor).

Vid homestyling i ditt hem där du ska bo kvar, där går vi igenom vad du önskar av ditt hem och hur du kan få detaljerna till att bli en trivsam helhet. 

STYLINGKONSULTATION / GÖR DET SJÄLV​

Om du vill göra stylingen själv men vill få tips & råd på hur du kan göra för att ta fram din bostads potential och visa upp din bostad på bästa sätt.

Under 1-2 timmar går vi tillsammans igenom din bostad, rum för rum. Vi pratar om vad som behöver flyttas, läggas till eller vad som vore bra att komplettera med inför fotografering och visning.

 

Prisexempel:
1 500 kronor i Åsa, Fjärås och Frillesås, 2 200 kr som din homestylist i Kungsbacka och som din homestylist i Varberg (Varbergs kommun), samt 2 600 för Mölndal och Göteborgs kommun. Övriga är välkomna att ta kontakt för överenskommelse om pris.

Väljer du som kund sedan att gå vidare med homestyling från oss, dras kostnaden för konsultation av priset från homestylingpriset.

Homestyling Kök

Fotostyling / sTYLING MED BEFINTLIGt INREDNING

Om du, efter att ha samarbetat med en homestylist i Kungsbacka eller Varberg och efter en stylingskonsultation, i stället vill ha hjälp med att praktiskt genomföra stylingen inför din försäljning så erbjuder Studio W. Interiör i stället  flera andra alternativ. Den minsta stylingen är en en så kallad fotostyling. Vid en fotostyling är vi på plats ett par timmar innan fotografen kommer och ställer i ordning, och inreder med din egen befintliga inredning.  Vi kompletterar med färska blommor, frukt eller örter för att skapa en miljö som tilltalar spekulanter som ser på bilderna. 

 

Prisexempel:
5 000  kronor (inklusive stylingkonsultation) för bostad upp till 100 kvm i Åsa, Fjärås och Frillesås samt 6 000 kronor  (inklusive stylingkonsultation) för bostad upp till 100 kvm inom Kungsbacka och Varbergs kommun. Övriga är välkomna att ta kontakt för överenskommelse om pris.

Fotostyling Plus

Om du efter en stylingskonsultation, i stället vill ha hjälp med att praktiskt genomföra stylingen och även få till lite ny inredning erbjuder vi en fotostyling plus. Vid en fotostyling plus är vi på plats precis innan fotografen kommer och ställer i ordning, och inreder med din egen befintliga inredning tillsammans med att vi har med oss exempelvis textilier och mindre armatur (vi tar efter fotografering med oss våra saker).  Vi kompletterar med färska blommor, frukt eller örter för att skapa en miljö som tilltalar spekulanter som ser på bilderna. 

 

Detta alternativ kan också väljas inför visning. Vid köp av både fotostyling och visningsstyling ges rabatt. 

 

Prisexempel:
5 000 kronor (inklusive stylingkonsultation) för bostad upp till 100 kvm i Åsa, Fjärås och Frillesås samt 6 000 kr (inklusive stylingkonsultation) kr förbostad upp till 100 kvm inom Kungsbacka och Varbergs kommun. Övriga är välkomna att ta kontakt för överenskommelse om pris.

Ministyling

Vill du, med vägledning från en professionell homestylist i Kungsbacka eller Varberg, förändra ditt hem mer och även få in detaljerna i ditt hem genom att komplettera ditt möblemang så erbjuder vi en ministyling. Då har vi med oss inredningsdetaljer som exempelvis kuddar, dukar, plädar, överkast och färska blommor (en bukett ingår i priset, önskas fler så betalar du faktisk kostnad för dessa). 

Inredningsdetaljerna väljs ut med omsorg utifrån just ditt hem. 

 

Prisexempel:

Pris från 13 000 kronor (inklusive stylingkonsultation) Du behåller inredningen under 45 dagar (men får själv inför eventuell visning komplettera med nya färskvaror). Vill du hyra inredningen längre, tillkommer hyreskostnad enligt dygnstaxa.

Mediumstyling

Om du efter en stylingkonsultation vill ha hjälp med en större styling av bostaden. Du har möbler som är anpassade väl anpassade till er bostad och målgrupp men behöver göra vissa justeringar för att nå bästa möjliga resultat vid foto och på visning. Då har vi med oss inredningsdetaljer som exempelvis kuddar, dukar, plädar, överkast och färska blommor (en bukett ingår i priset, önskas fler så betalar du faktisk kostnad för dessa) men också mindre möbler och armatur för att skapa rätt känsla. Möbler och inredningsdetaljerna väljs ut med omsorg utifrån just ditt hem. 

 

 

 Pris:

Pris från 14 500 kronor (inklusive stylingkonsultation). Du behåller inredningen och möblerna under 45 dagar (men får inför en eventuell visning själv komplettera med nya färskvaror). Vill du behålla inredningen längre tid tillkommer hyreskostnad enligt dygnskostnad.

 

Fullstyling

Om det efter en stylingskonsultation visar sig att större delen av ditt möblemang behöver bytas ut eller om du säljer en tom bostad rekommenderas en fullstyling. Då möbleras bostaden om eller upp, för att visa upp bostadens fulla potential.

 

Pris:
Från 20 000 kronor.  Pris beror på vart bostaden är belägen, hur tillgänglig den är och vilken typ av möblering/inredning. 

Styling av trädgård / UTEPLATS

Glöm inte utomhusmiljön! Din entré och utomhusmiljön är det första spekulanterna möts av och det ger spekulanten det första intrycket av bostaden – det är därför viktigt att du även i trädgården lyfter fram dess bästa förutsättningar. En utomhusmiljö som inte ser inbjudande ut, kan innebära att även bostaden blir mindre inbjudande. Likaså vid en lägenhetsförsäljning med balkong, så ger det en helt annan känsla för spekulanten om de möts av en trevligt inredd balkong där de kan se sig själv sitta.

Studio W. Interiör hjälper dig med att få i ordning på din utsida med hjälp av möbler och krukor. Vi kan också hjälpa till med visst trädgårdsarbete, såsom ogräsrensing och plantering av växter i rabatterna inför visning.

Detta alternativ kan även vara något för dig som ska bo kvar – men vill göra om din uteplats.

 

Pris:
enligt överenskommelse

Homestyling på distans /online

Skicka bilder på det rum som du önskar styla. Som din digitala homestylist i Kungsbacka eller Varberg kan vi hjälpa dig både om du ska sälja din bostad eller du som vill få tips på hur du med små medel kan förändra ditt rum. Du får tillbaka en detaljerad lista på förslag till förändringar – vad som behöver plockas bort eller flyttas på. Du får även förslag på mindre inredningsdetaljer som kan tilläggas för att skapa förändring i bostaden.


Pris:
495 kronor / rum. 

Visningsbostad

Tjänsten är till för dig som säljer nyetableringar av villor eller lägenheter. Vill du visa upp visningsbostaden så att spekulanter får känslan av ett trivsamt hem? Studio W. Interiör hjälper er med möblering och inredning utifrån tilltänkt målgrupp. Vi kan vara med ända från att materialval görs.

 

Pris:
Pris enligt överenskommelse.

Oavsett om du behöver en homestylist i Kungsbacka eller en homestylist i Varberg, står Studio W. Interiör redo att hjälpa dig framhäva din bostads fulla potential.

Kontakt

Vill du prata inredning eller vill du höra mer om de tjänster Studio W. Interiör erbjuder – så är du välkommen att höra av dig! Antingen genom att använda formuläret, du ser här vid sidan eller genom att ringa eller att skicka e-post.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Telefon: 0761- 288 210
Scroll to Top