INREDNING AV OFFENTLIG MILJÖ ​

Ska ni renovera hela arbetsplatsen, eller är det fikarummet som behöver fräschas till? Studio W. Interiörs inredningskoncept består i att skapa trivsamma och funktionella miljöer som speglar er verksamhet och varumärke. En trivsam och välplanerad miljö gör skillnad både för de som arbetar på platsen och de som besöker platsen. Arbetsplatsens utformning och det intryck den ger ska också förmedla företagets värderingar, och inge trygghet och förtroende. 

Uppdraget startar med en behovsanalys för att på ett bra sätt få fram vilka behov och funktioner som ska tillgodoses i lokalen i kombination med er vision om arbetplatsen. Utifrån analysen tas ett inredningsförslag fram, där vi Studio W. Interiör även tittar på färgsättning, möblering och de mindre detaljerna som textil, tavlor och växter.

När vi skapar ett inredningskoncept lägger vi utöver val av möbler och belysning, även stor vikt i de mindre detaljerna, såsom växter, tavlor och textilier. Liksom i alla miljöer är det är ofta de små detaljerna som gör den stora skillnaden!

Studio W. Interiör har många kontakter med leverantörer, och kan därför också vara dela av inköp, montering och färdigställande på plats – allt för att ni ska kunna lägga inredningen åt sidan och arbeta med er kärnverksamhet.

 

PRIS: enligt offert.

Bild använd

Ritning över kontoret (delbild). Ni får ritning i 3D så att ni kan röra er på er arbetsplats och få känslan av hur det kommer att bli.

Moodboard över tänkta färgställningar. 

Rendering av ytan, för att ge en verklighetstrogen bild av resultatet.

Moodboard, kontorets loungedel. En plats för spontana samtal/möten kollegor mellan för att öka kreativiteten. 

Kontakt

Vill du prata inredning eller vill du höra mer om de tjänster Studio W. Interiör erbjuder – så är du välkommen att höra av dig! Antingen genom att använda formuläret, du ser här vid sidan eller genom att ringa eller att skicka e-post.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Telefon: 0761- 288 210
Scroll to Top